top of page
Ambachtelijke broden

HEERLIJK AMBACHTELIJKE BRODEN EN GEBAK IN ANTWERPEN

ONS ASSORTIMENT AAN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN

Brood is meer dan een mix van bloem, water en zout. Nee, als artisanale warme bakker geloven we dat ambachtelijk gebakken brood beter is dan wat u in de lokale supermarkt vindt. Ieder brood is gebakken met de beste ingrediënten, de nodige tijd en vooral veel passie. En dat smaakt u.

De ingrediënten worden geduldig met de hand gekneed vooraleer het verdwijnt in een oude vloeroven waar het gebakken wordt. Bij het hele proces komen geen machines aan te pas. Broodatelier staat dan ook voor ambachtelijke broden, gebakken volgens de traditie uit ons verleden. Naast een ruim aanbod aan broden zoals desembrood, granenbrood, suikerbrood, grof brood en rozijnenbrood bieden onze bakkers ook heerlijke pistolets, stokbroden en koffiekoeken aan. 

Assortiment ambachtelijke broden
Ambachtelijk brood

ONZE SPECIALITEITEN

Hoewel we in ons Broodatelier een traditioneel aanbod bieden, zijn we ook gespecialiseerd in verschillende soorten gebak. We raden u dan ook aan om zeker eens onze koffiekoeken, vlaaien, cakes (wortelcake en cheesecake), thee- en haverkoekjes uit te proberen! Met een bakker die heel wat prestigieuze wedstrijden won en onze meer dan 20 jaar ervaring in het vak behoren deze specialiteiten tot de beste van het land.

Open brood

MEER WETEN OVER ONS ASSORTIMENT VAN AMBACHTELIJKE BRODEN EN GEBAK?

Vraag ons om informatie.

MORTSEL:

7u00 - 16u00

Zaterdag - Zondag

7u00 - 18u00

Maandag - Vrijdag

ANTWERPEN:

7u00 - 18u00

Maandag - Zaterdag

7u00 - 16u00

Zondag

bottom of page